Privatumo politika

1. Bendrosios nuostatos.
1.1. Asmens duomenų tvarkymo taisyklės reglamentuoja pagrindinius principus ir tvarką, kuria remiantis yra tvarkomi elektroninėje parduotuvėje www.smiltehandmade.com lankytojų asmens duomenys.
1.2. Asmens duomenys renkami, tvarkomi ir saugomi automatiniu būdu, teisėtais tikslais, kai duomenų subjektas duoda sutikimą, t.y. sutinka 
laikytis www.smiltehandmade.com naudojimosi taisyklių, įskaitant, bet neapsiribojant, pirkimo-pardavimo taisyklių.

1.3. Asmens duomenys, kuriuos mes kaupiame yra tik tie, kuriuos Jūs savo noru pateikėte svetainėje ir Jūs sutinkate, kad asmens duomenys būtų tvarkomi remiantis šiomis taisyklėmis.


2. Asmens duomenys
2.1. Asmens duomenys yra asmens vardas ir pavardė, adresas, elektroninio pašto adresas ir telefono numeris. 
2.2. Asmens duomenys naudojami asmens identifikavimo tikslais, laikantis LR Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo ir kitų teisės aktų nustatytų reikalavimų.
2.3. Asmuo turi teisė bet kada keisti ir/ar atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją pranešdamas apie tai adresu smiltehandmade@gmail.com arba telefonu
 +370 62859308

3. Asmens duomenų išsaugojimas ir apdorojimas.
3.1. Asmens vardas ir pavardė, pašto adresas, elektroninio pašto adresas ir telefono numeris naudojami siekiant apdoroti Jūsų prekių užsakymus, išrašyti finansinius dokumentus (pvz., PVM sąskaitas faktūras), spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu, vykdyti kitus įsipareigojimus. Toks duomenų gavimas, apdorojimas ir naudojimas yra vykdomas pirkimo-pardavimo taisyklėse nustatyta tvarka ir sąlygomis.
3.2. Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.
3.3. Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.
 
4. Asmens duomenų perdavimas tretiesiems asmenims.
4.1. Naudojamės MB "Šopiteka", elektroninės prekybos platforma, todėl Jūsų duomenys yra saugomi MB "Šopiteka" duomenų saugykloje.
4.2. Mes naudojame Jūsų duomenis užsakymo išsiuntimui ir bendradarbiaujame su AB "Lietuvos paštu" bei UAB "Omniva LT".  Jūsų duomenys naudojami užsakymo išsiuntimui.
4.3. Šioje elektroninėje parduotuvėje yra nuorodų, nukreipiančių į kitas svetaines (paysera). apie vykdomą asmens duomenų apsaugą, Jūs galite sužinoti apsilankę jų informaciniame puslapyje.

 


5. Slapukų (Cookies) ir internetinio stebėjimo panaudojimas.

5.1. smiltehandmade.com naudoja „Facebook pixel“ paslaugą, kurią teikia Facebook. „Facebook pixel“  naudojamas reklamos ir analizės tikslais, padeda vertinti reklamas skirtingose to paties asmens naudojamose naršyklėse ir įrenginiuose. "Facebook pixel" slapukai padeda pateikti aktualesnį ir naudingesnį turinį klientams. Slapukais surinktą informaciją, kaupia ir saugo „Facebook Ireland“, Dublinas, Airija. Jūs galite atsisakyti slapukų naudojimo, naršyklėje pasirinkdami tam tikrus nustatymus. Visgi atkreipiame Jūsų dėmesį į tai, kad tokiu atveju Jūs negalėsite išnaudoti visų svetainės teikiamų funkcijų. Naudodamiesi šia svetaine Jūs pareiškiate, kad sutinkate su Jūsų pateiktų duomenų Google apdorojimu aukščiau aprašytu būdu ir nurodytais tikslais.